Düğün Salonu Saray Tavan Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

saray tavan

Dekonil Düğün Salonu Tavan Dekorasyonu

Düğün salonlarının ihtişamını ortaya çıkaran en önemli dekorasyon unsurlarından biri tavan dekorasyon uygulamalarıdır. Tavan dekorasyonun son trendi ise Saray Tavan uygulamalarıdır. Farklı model ve ebatlara sahip saray tavan modelleri ile düğün salonları çiftler için gerçekten bir saraya dönüşmektedir. Saray tavan uygulamasının bu denli rağbet görmesinin sebebi mekanı ihtişamıyla tamamen farklı bir havaya büründürmesidir. İster evinizde,ister işyerinizde isterseniz de düğün salonlarında saray tavanı tercih edebilirsiniz.

Saray Tavan Nedir ?

Saray Tavan, Osmanlı Mimari’sinden esinlenen,evleri, iş yerlerini, düğün salonlarını daha ihtişamlı bir hale getiren bir tavan uygulamasıdır. Farklı modelleri ve boyutları bulunan saray tavanlar kolay bir şekilde tavana monte edilmektedir. Mekanın tüm havasını değiştiren bu gösterişli saray tavanların sade modelleri de mevcuttur. Evinize ya da düğün salonunuza kolayca uygulayabileceğiniz bu dekorasyon işlemiyle mekanınızın çok daha havalı ve ihtişamlı gözükmesini sağlayabilirsiniz.  Saray Tavan Modelleri Nelerdir? Saray Tavan uygulamasının birçok farklı ebat ve modeli bulunmaktadır. Uygulama yapacağınız mekana göre altın,bordo,beyaz altın,eskitme, ve patina modellerinden size uygun olanını seçebilirsiniz. Ayrıca mekanın boyutlarına göre kare,dikdörtgen,yıldız ve oval şeklinde saray tavanlar da mevcuttur. Ayrıca saray tavanların etrafına uygulabileceğiniz duvar çıtaları ile saray tavan uygulamasını zenginleştirebilirsiniz.

Düğün Salonlarına Uygun Saray Tavan Modelleri Nelerdir?

Uygulama yapılacak düğün salonunun boyutlarına ve iç dekorasyonuna uygun doğru saray tavanını seçmek oldukça önemlidir. Büyük metrekarelere sahip düğün salonları için dikdörtgen ve oval modeller oldukça tercih edilmektedir. Salonunuza en uygun saray tavan modelleri için sitemize göz atabilirsiniz. 

Düğün Salonlarına Saray Tavan Nasıl Uygulanır?

Düğün salonlarına uygulanacak saray tavanı montajı oldukça kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Havalı tabanca ve silikon yardımıyla seçtiğiniz saray tavanı tavanınıza monte edebilirsiniz. Uzun yıllar boyunca hiçbir zarar ve çıkma göstermeden sağlam bir şekilde saray tavanınızı kullanabilirsiniz.

Saray Tavana Uygun Avize Nasıl Seçilir?

Seçtiğiniz saray tavan modelinin renklerine ve boyutuna göre birçok avize bulunmaktadır. Özellikle sarkıt avizeler saray tavanı tamamlamakta ve ihtişamını artırmaktadır. Saray tavanınızın ışıltısını artıracak kristal avizeleri tercih edebilirsiniz. 

 

Etiketler: saray tavan
Haziran 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR