Banyo Dekorasyonlarında Kullanılan Dekoratif Ürünler

Banyo Dekorasyonlarında Kullanılan Dekoratif Ürünler

Banyo Dekorasyonlarında Kullanılan Dekoratif Ürünler

Dekorasyon tüm yaşam alanlarında varlığını sürdürmeye ve her geçen gün daha da yaratıcı fikirler ile günümüzde kalmayı başarıyor. Evimizin her bir odası muhakkak çok önemlidir. Sık sık vakit geçirdiğimiz salon, yatak odası, mutfak gibi alanlarda dekorasyonlar olmazsa olmazımız. Son zamanlarda gözlemlediğimiz üzere, banyo dekorasyonları da oldukça popüler hale gelmektedir.

Banyo dekorasyonlarında klasik olarak duvar kağıdı, dekoratif aydınlatma ya da ayna gibi dekoratif ürünler çoğunlukla kullanılmaktaydı. Fakat yeni ürünlerin kalitesi, kullanım kolaylığı, su ve darbeye dayanıklı yapısı sebebiyle banyo dekorasyonlarında kullanılan ürün seçenekleri oldukça artmış bulunmaktadır.

Dekonil ailesine bağlı olan, yetenekli iç mimarlarımız ve dekorasyon uzmanlarımızın iş birliği ile geliştirdikleri banyo dekorasyon fikirleri 2022 ve 2023 yıllarında sevilen, sık tercih edilen dekorasyon fikirleri arasına girdi.

 

Banyo Dekorasyonunda Hangi Ürünleri Kullanabiliriz?

Duvar Çıtası;

Sizlerin çok uzun zamandır bildiği bir ürün olan duvar çıtası ürünü, banyo dekorasyonlarında kullanılan, şık ve modern bir görünüm katan, aynı zamanda su ve darbeden etkilenmemesi sebebiyle uzun yıllar kullanabileceğiz, sıkıldığınızda sadece boyayarak renk değişikliğine giderek, yepyeni bir görünüm kazandıracağınız, dekoratif, ekonomik, kurulumu oldukça kolay bir üründür.

Tavan ve Duvar Lambri;

Yine bildiğiniz bir ürün ancak, suya dayanıklı olmaması sebebiyle banyolarda tercih edilmeyen lambri olarak bildiğimiz bir ürün. Bizler bu ürünü, geliştirerek, su ve darbeye dayanıklı bir yapıya sahip olmasını sağlayarak, dilediğiniz her alanda kullanıma uygun hale getirdik.

Lambri banyo dekorasyonlarında hem duvara hem tavana hem de banyo dolabına uygulayarak farklı tasarım fikirleri ile banyolarda kullanılmaktadır.

PVC Duvar Paneli;

Yine sıklıkla TV ÜNİTESİ DEKORASYONUNDA kullanılan bir ürün olan, PVC DUVAR PANELİ ürünü bizler banyo dekorasyonlarında, duvar ve yere uygularak benzersiz bir görünüm elde ettik. PVC Duvar paneli su ve darbeden etkilenmez, temizliği oldukça basittir. Nemli bir bez ile silerek kolay bir temizlik sağlayabilirsiniz ya da yıkayabilirsiniz. Hafif olması sebebiyle Deconil Çivi Silikonu ile yapıştırarak kolay montaj edebilirsiniz.

Banyo Dekorasyonlarında dilediğiniz Dekonil ürünlerini kullanabilirsiniz. Çünkü birçoğu kendi üretimimizdir. Darbe ve sudan etkilenmeyecek şekilde, kaliteli bir malzemeye sahip üretilmektedir.

Banyo Dekorasyon Fikirlerimizi incelemek için sosyal medya hesaplarımızı inceleyebilir ya da bizler fotoğraf isteyebilirsiniz.

@dekonilcom

 

Etiketler: banyo dekorasyonlarında kullanılan ürünler, banyo dekorasyonu
Nisan 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR