Adawall Dante Duvar Kağıdı Kataloğu

Adawall Dante Duvar Kağıdı Kataloğu

Adawall Dante Duvar Kağıdı Kataloğu

 

Yeni ile eskiyi birleştirerek oluşturulan Adawall Dante koleksiyonu vazgeçilmez desenleri ile duvarlarınızın en gözde parçası olacak. Tarihin desenlerini günümüzle harmanlayarak oluşturulan koleksiyon ile estetiği evlerinize taşıyabilirsiniz. Adawall Dante duvar kağıdı koleksiyonu ile tarihi ve bugünü doyasıya hissedebilirsiniz.

 

Sıradan desenlerden ve hep aynı renklerden sıkıldıysanız Adawall Dante duvar kağıtları ile hayallerinizdeki duvarlara sahip olabilirsiniz. Estetik damask desenlerini modern dünya ile birleştirerek özgün tasarımlara ulaşmanızı istiyoruz. Yaşam alanlarınızın dekorasyonunu Adawall Dante duvar kağıtları ile tamamlayabilirsiniz. Birden fazla renk ve desen seçeneği ile tarzınıza özgü tasarımlara kavuşabilirsiniz.

 

Adawall Dante koleksiyonunda duvar kağıtları nonwowen kağıttan üretilmiştir. Sağlığa zararlı maddeler içermediği için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Adawall Dante Duvar Kağıdı Özellikleri

 

-    Nonwowen kağıttan üretilmiştir.

-    Leke ve kir tutmamaktadır.

-    Kolay silinip, temizlenmektedir. Daha temiz bir yaşam alanı sunmaktadır.

-    Uzun ömürlü kullanım sağlamaktadır.

-    Güneşe dayanıklıdır, solmaz.

-    Akustik ve ses emici özelliği vardır.

-    Kanserojen madde içermez

-    Hiçbir kokusu yoktur. Her odaya rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

-    Nefes alma özelliği sayesinde yaşam alanlarınızı sağlıklı kılar.

-    Antibakteriyel özelliğe sahiptir.

-    Farklı renk ve desen seçenekleri ile istediğiniz tarza ulaşabilirsiniz.

 

Adawall Dante Duvar Kağıtlarının Montajı Nasıl Yapılır?

 

Duvar kağıdı montajında dikkat etmemiz gerekenlerin başında çok bozuk olmayan duvarları tercih etmeliyiz. Temiz bir görünüm sağlamak için duvarın düzgün olması gerekiyor.

 

Duvar kağıdının kenarlarının üst üste getirmeyerek yapıştırılmasına dikkat etmeliyiz. Yapıştırma işlemi yaparken toz tutkal ile işlemi gerçekleştirmeliyiz. Toz tutkalı hazırlayıp, fırça yardımı ile Adawall Dante duvar kağıtlarının arkasına sürerek tutkalı bu yüzeye iyice yedirmeliyiz. Duvar kağıdının arkasında kuru alan kalmayana kadar yüzeyi tutkalla kaplamalayız. Duvara yapıştırma işlemini yukarıdan aşağıya doğru hiç boşluk kalmayacak şekilde uygulamalıyız. Yamuk ve düzenli yapıştırmadığı hissedilirse çok fazla zorlamadan kaldırılıp tekrardan yapıştırabilirsiniz. Uygulanan duvar kağıtlarında hava boşluğu kalmaması için duvar kağıtlarına zarar vermeyecek bir alet ile yavaş yavaş yüzeyin üstünden geçmeliyiz. Duvar kağıdını uyguladıktan sonra kağıdın tamamının kurumasını sağlamalıyız. Bir gün geçtikten sonra, hayallerinizdeki duvarların yaşam alanlarınızı kapladığını göreceksiniz.

 

Adawall Dante Duvar Kağıdı Modellerimiz İncelemek İçin Buraya Tıklayın.

Etiketler: adawall dante duvar kağıdı kataloğu, adawall dante duvar kağıdı, dante duvar kağıdı, nonwomen kağıt
Eylül 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR